„ПРЕДПОЧИТАМ ДА УМРА, ОТКОЛКОТО ДА СИ БИЯ ИНСУЛИН ПО РАЗПИСАНИЕ“ – БОЙКО ВАСИЛЕВ ЗА ЖИВОТА ПРЕДИ INSULINEX
Къде изчезна Бойко Василев? Бойко Василев се превърна в марионетка на учените! Бойко Василев умря? Гениалният журналист дари тялото си за научни експерименти! - тези и други нелепи заглавия красят кориците на популярни списания. И всичко това заради отворено писмо на популярен журналист. В него Бойко Василев призна, че през последните 15 години се бори със страшна болест – диабет.
Гръмкото писмо разтревожи България: някои казват, че журналистът се занимава с черен пиар, други вярват в искреността на Бойко, но едно е ясно – никой не остана безразличен към думите на популярния журналист.


По-долу сме представили отвореното писмо от Бойко Василев. Направете си изводите сами:


„Винаги съм бил честен журналист. И искам да си остана такъв, дори ако в бъдеще това може да се превърне в големи проблеми за мен. Това, което ще ви разкажа сега, е моята лична трагедия и разказвайки за нея, мога да спася огромен брой хора. Затова реших да споделя.


Всичко започна с това, че преди 15 години един лекар ми постави ужасната диагноза - диабет. Оттогава не спирам да търся начини да се отърва от тази болест. Опитах всичко, което предлага съвременната медицина: комбинации от различни лекарства, диети, инжекции, инсулинова терапия..
По време на боледуването си Бойко Василев отслабна с 30 кг

До известна степен това ми помогна да не се срина здравословно, но стигаше само да пропусна вечеря, да изпия хапче половин час по-късно или да полежа повече, вместо да тичам сутринта, веднага пропадам в бездната на неразположението: започвам да страдам от мигрена, неутолима жажда или глад и всичко това на фона на непрекратяваща се умора.
Може би се питате как е възможно това. Толкова много диабетици по света някак си живеят. И ще отговоря: „Те не живеят, а оцеляват“. Представяте ли си какво е да живееш буквално ПО ЧАСОВЕ?! Аз си представям. Ако в първите години от болестта си вярвах, че ще се примиря със съдбата си, то 10 години по-късно разбрах, че това е невъзможно. Чувствах се като заложник на болестта.
Страшно е да призная дори пред себе си, но преди година сериозно се замислих за смъртта! Тогава съвсем омекнах, отчаях се. След поредния пристъп на хипогликемия си помислих, че бих предпочел да умра, отколкото да живея такъв ограничен живот като моя.

При диабет човек е обречен на инвалидност. Не всички хора могат да издържат собствената си слабост, някои се самоубиват


Едно от най-честите усложнения на диабета е диабетното стъпало. 55% от хората с диабет страдат това усложнение


Второто най-често срещано усложнение е ретинопатията. 53% от пациентите губят зрението си през първото десетилетие на заболяването

Мислех да прекратя кариерата си, исках да отида на планина и да прекарам остатъка от живота си без хапчета, лекари и този отвратителен режим. Но ме спаси чудесна, дори бих казал божествена случайност!

В същото време бях поканен да отразявам събитията на националната медицинска конференция в София. Сериозно смятах, че това ще е последният ми журналистически проект. Тогава на конференцията за първи път чух за иновативната разработка - растителният комплекс Insulinex.

Insulinex е органична добавка, продукт от ново поколение, чиято цел е да помогне да се отървете от диабет тип 2. Според учените създаването на Insulinex е пробив в медицината.

Продуктът действа върху щитовидната жлеза, подхранва я с необходимите микроелементи и по този начин възстановява нейната работоспособност. В комбинация с инсулиновата терапия и лекарствата, Insulinex помага за предотвратяване на внезапните скокове на глюкозата, дори ако сте яли в неподходящо време. В процеса на курсовата употреба на Insulinex се активира ефектът на доминото: ден след ден едни положителни промени водят до други.

В резултат на това след 30 дни тялото започва самостоятелно да регулира вътрешните процеси, включително да поддържа нивата на кръвната захар в нормални граници. Всички симптоми постепенно изчезват.

По време на доклада разработчиците разказаха подробно за всеки етап от създаването на продукта и показаха видеоклипове от първите тестове. Беше впечатляващо! И тогава разбрах - ето го моят шанс! Искам да участвам в изпитанията! Веднага след края на конференцията се записах като доброволец за изпитанията на Insulinex.


Месец след конференцията започна последният етап от тестването на Insulinex. През първия ден всички доброволци бяха разделени на 3 групи. Имаше общо 5899 изпитуеми. Всички участници страдат от диабет тип 2 на различни стадии.

Задачата на 1-ва група беше ежедневно да приемат лекарства за диабет, предписано от лекаря, по график. Това беше единственото условие, което трябваше да се спазва.

2-та група имаше по-трудна задача: освен да приемат хапчета, участниците трябваше да отделят 1 час на ден за спорт и да се хранят по специално разработена диета.

Участниците в 3-та група продължаваха да приемат инсулинова терапия и да пият лекарствата, предписани от техните лекари. Но освен това приемаха 2 пъти на ден Insulinex.

Тестовете се провеждаха в продължение на 30 дни. Но първите резултати започнаха да се появяват след 2 седмици! Участниците от 3-та група имаха стабилна кръвна захар и липса на техните симптоми на диабет на втората седмица от тестването.

Имах късмета да попадна в група 3. През първите три дни усетих, че жаждата ми изчезна и сънят ми се подобри. Честно казано дори беше странно, след дълги години на непрекъсната ЕЖЕДНЕВНА ЖАЖДА, най-накрая я утолих. До края на 1-та седмица имах спад в нивата на кръвната захар. До края на 2-та седмица нивото на глюкозата най-накрая се стабилизира и спря да се повишава над 5 mmol/l. До края на 3-та седмица започнах да усещам прилив на енергия, която утихва чак вечерта. И на последно място, до края на тестването, качих 4 килограма. За първи път от 15 години!

Бях толкова щастлив в деня, в който изпитанията с Insulinex приключиха! За първи път от много време се почувствах пълноценен и здрав човек. Изследванията завършиха с феноменален успех за разработката. Ето и точните резултати от изследването, взети от сайта на Института по ендокринология:
Резултати от изследването:

Възстановяване на увредените вътрешни органи:

Група 1: 2% от изследваните

Група 2: 34% от изследваните

Група 3: 97% от изследваните


Нормализиране функционирането на системите на тялото (включително панкреаса и щитовидната жлеза):

Група 1: 10% от изследваните

Група 2: 25% от изследваните

Група 3: 95% от изследваните


Снижение на инсулиновата резистентност:

Група 1: 8% от изследваните

Група 2: 40% от изследваните

Група 3: 99% от изследваните


Елиминиране симптомите на диабета:

Група 1: 3% от изследваните

Група 2: 49% от изследваните

Група 3: 99% от изследваните


Какво друго отбелязах за себе си: ефектът от Insulinex остава дори след завършване на курса. Година по-късно продължавам инсулиновата терапия и приемам необходимите лекарства, но това вече не ми създава проблеми, състоянието ми е стабилно. Чувствам се здрав и живея пълноценен живот!

Най-накрая, след цяла година чакане, Институтът по ендокринология обяви началото на продажбата на Insulinex. След като научих за това, реших публично да разкажа за моята диагноза и как успях да победя диабета.

Въпреки факта, че сред българските знаменитости не е прието да се говори за болести, аз се смятам за длъжен като публична личност да разпространявам проверена информация и да помагам на хората. Особено когато става дума за човешки животи, не мога да мълча.

Приятели, тези, които сами живеят с диабет или наблюдават как близък човек се бори с това заболяване, поръчайте Insulinex още сега, за да усетите първите резултати вече следващата седмица!

Знам какво ви тревожи и за какво се беспокоите. След хиляди похарчени левове, стотици опити, десетки глупави лекари, е трудно да се повярва в късмета. Но този път ще е различно. Не си губете времето със съмнения и безполезни тревоги, този път ще успеете!“Историята е наистина потресаваща и редакцията ни изказва своите адмирации към Бойко Василев. Попитахме водещ ендокринолог в България д-р Веселин Руменов дали знае какво е Insulinex и какво мисли за това развитие.„Да, знам за тази иновация. Не съм участвал в разработването на Insulinex, но наблюдавах внимателно за опитите, които Институтът проведе преди година. Честно казано, позитивно удивен съм.

Лекарствата, които сега са на фармацевтичния пазар, за съжаление, действат твърде силно и често носят повече вреда, отколкото полза. Освен това те само прикриват диабета. Това беше приемливо през миналия век, когато медицината едва започваше да се развива като отделна наука. Сега, когато сме напреднали толкова много със знанията, маскировката на диабета вече не е достатъчна. Днешният човек иска да живее в удоволствие, независимо от телесните ограничения. За щастие сега това е възможно, благодарение на иновативната разработка на Insulinex.

Това е уникален продукт. Insulinex в комбинация с инсулина и лекарствената терапия за кратко време, 4-6 седмици, помага да се върнете към пълноценния начин на живот: стабилизира състоянието и функционирането на органите, укрепва имунитета и подобрява благосъстоянието.

Немаловажно е, че съставът на Insulinex е напълно натурален. Преди хранителните добавки на билкова основа, от гледна точка на науката, винаги са отстъпвали по ефективност на химическите лекарства. Тъй като влиянието на органичните вещества върху живия организъм не може да бъде изчислено, то винаги е било спонтанно. Когато използваме растения за благото на човека, неизменно откриваме ефект, който е или твърде слаб, или твърде силен.

Днес учените са се научили как да работят с органични вещества и са намерили идеалните пропорции, така че ефектът да е проверен и очакван. В дългосрочен план това означава, че сме намерили начин да създадем ефективни здравословни продукти, които определено няма да причинят вреда.”


Институтът по ендокринология обяви началото на продажбате на Insulinex. Поръчайте продукта още сега, за да усетите първия резултат вече следващата седмица.
За ваше удобство сме поставили официалната форма за поръчка по-долу. С нейна помощ можете да оставите заявка за закупуване на Insulinex. Какво е необходимо:

1. Въведете името и телефонния си номер в специалните полета по-долу;

2. Изчакайте обаждане от служител на института за уточняване на детайлите по поръчката;

3. Получете поръчката си в рамките на 3-5 дни. Куриерът ще достави пратката директно до дома ви, плащане при получаване.

СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЕДАКЦИЯТА: По данни на института, в момента има само 109 опаковки Insulinex, останали на склад и броят им бързо намалява.
product

ВНИМАНИЕ: важи специална оферта на производителя. Не пропускайте възможността да опитате Insulinex с 50% отстъпка!

Официален формуляр за поръчка

№29982 от 30000 на

За да получите отстъпка за Insulinex, въведете вашето име и телефон за връзка в полетата по-долу и щракнете върху бутона „Изпратете заявка“

Начална цена: 98 EUR
-50% ОТСТЪПКА
Нова цена: 49 EUR*

ПОБЪРЗАЙТЕ! Промоционалните опак ще приключат скоро.

Обновено: остават само 17 бр. към .

Попълнете формата и наш специалист ще се свърже с Вас в най-скоро време. Куриер ще достави поръчката до вкъщи, плащане при получаване.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 14 гласа.

Свързани новини

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

 • 1 Ивайло Атанасов

  Аз също участвах в опитите на Insulinex, но бях във 2-ра група. Спомням си как всички завиждахме на хората от 3-та група. Те ставаха по-здрави с всеки изминал ден, хвалиха се, че вече не тичат до тоалетната през нощта и не ги мъчи жажда. За мен това е болна тема, не спя нощем от това. Чаках началото на продажбите! И колко се радвам, че дочаках! Веднага поръчах 9 опаковки за 2 месеца. Искам най-накрая да забравя този кошмар.
 • 2 Станислава Караиванова

  А аз бях в третата група! Потвърждавам, че всичко казано от Бойко е истина. Срещахме се с него периодично на прегледите и споделяхме резултатите си. При мен е подобна ситуацията. Имах диабет в продължение на 10 години, преди да вляза в изпитванията с Insulinex. За 3 седмици напълно се отървах от всички симптоми, включително от скоковете на глюкозата.
 • 3 Петко Дамянов

  След 50 години организма ми се срина. Появи се мигрена, постоянна жажда и силен глад. Понякога се събуждам през нощта от глад и отивам да ям. Наскоро лекарят каза, че имам преддиабет и много ме е страх. Insulinex ще ми помогне ли?
 • 4 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 5 Д-р Веселин Руменов

  Петко Дамянов, да, ще помогне. Но Ви моля, не влошавайте състоянието си и се погрижете за здравето си. Ще бъде достатъчно да вземете 1 курс Insulinex, за да нормализирате захарта.
 • 6 Стефка Дончева

  Най-накрая и у нас се сетиха за диабетиците! Имам чувството, че всички останали вече получиха помощ, освен тях. Дори от рак хората спряха да умират, но от диабет - масово. Съпругът ми страда от тази чудовищна диагноза от 20 години и се лекува с едни и същи хапчета. Те му причиняват постоянно главоболие и гадене. Ще пробваме с Insulinex, дано помогне.
 • 7 Румяна Добрева

  Майка ми има ретинопатия :( Лекарите я заплашват, че скоро ще ослепее... мислите ли, че Insulinex ще й помогне? 😢
 • 8 Станислава Караиванова

  Румяна Добрева, в нашата група имаше възрастна жена с ретинопатия. Беше сляпа с 1-то око. След 3 седмици употреба на Insulinex, окото започна да вижда слабо, след още една седмица зрението й се върна напълно. Не си губете времето, опитайте Insulinex и ще видите промените.
 • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 Елена Николова

  Да, наистина, съвременните методи за лечение на диабет изобщо не гарантират, че всичко ще бъде наред със здравето. Ходя на лекар всеки месец и все още понякога получавам хипогликемични припадъци. Ще пробвам да комбинирам терапията с Insulinex. Дано поне така най-после да започна да живея спокойно, без страх, че ще припадна в магазина или в метрото.
 • 13 Петьо Киров

  Господи, какво само хората не измислят, за да се рекламират!
 • 14 Иван Станков

  Петьо Киров, явно не знаете как работи пиара. Хората не си правят пиар на болестите, това просто е факт. Тъй като компаниите, на които плащат за пиар не искат да работят с хора, които са свързани с болести. Бойко Василев е герой, защото е готов да казва истината и да спасява животи, без да се страхува да опетни името си.

 • 15 Мария Георгиева

  Благодаря ви много, че говорите истината! Преди четири месеца лекарят ми постави диагноза предиабет. Бях шокирана и уплашена. Започнах да пия хапчета, предписани от лекаря. От тях ме заболя стомаха и и получих разтройство. Не знаех какво да правя, затова потърсих решение в интернет. Там попаднах на статия за Insulinex. Вече поръчах 4 опаковки за 1 месец. Веднага щом се появят първите резултати, ще напиша отново!
 • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 17 Кирил Иванов

  Поръчах 4 опаковки на курс. Служителят от института каза, че са останали много малко. Затова, ако вие или ваши близки страдате от диабет, то поръчайте спешно, докато продуктът е още в наличност!!! После ще бъде твърде късно😣